Beauty Salon Castelli

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Castelli in Horn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Castelli? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Castelli uit Horn.

Adresgegevens:
Beauty Salon Castelli
Schelkens-ven 36
6085DG Horn

Eenmanszaak Beauty Salon Castelli is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEUDAL of elders in de provincie Limburg? Beauty Salon Castelli is opgericht in 20050805 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Castelli bereiken op: 0475-582141. Beauty Salon Castelli in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12058695. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Castelli in Horn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image