Beauty Salon Divera

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Divera in Enkhuizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Divera? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Divera uit Enkhuizen.

Adresgegevens:
Beauty Salon Divera
Van Bleiswijkstraat 68
1601NC Enkhuizen

Eenmanszaak Beauty Salon Divera is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ENKHUIZEN of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty Salon Divera is opgericht in 19950926 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Divera bereiken op: 0228-318266. Beauty Salon Divera in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 36045446. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Divera in Enkhuizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image