Beauty Salon Eefje Mutsaers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Eefje Mutsaers in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Eefje Mutsaers? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Eefje Mutsaers uit Tilburg.

Adresgegevens:
Beauty Salon Eefje Mutsaers
Kastrupstraat 32
5042TZ Tilburg

Eenmanszaak Beauty Salon Eefje Mutsaers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty Salon Eefje Mutsaers is opgericht in 20020418 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Eefje Mutsaers bereiken op: 06-27110009. Beauty Salon Eefje Mutsaers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18066836. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Eefje Mutsaers in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image