Beauty Salon Fascination

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Fascination in Geleen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Fascination? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Fascination uit Geleen.

Adresgegevens:
Beauty Salon Fascination
Hendriklaan 15
6165CL Geleen

Eenmanszaak Beauty Salon Fascination is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SITTARD-GELEEN of elders in de provincie Limburg? Beauty Salon Fascination is opgericht in 20080721 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Fascination bereiken op: 06-57305802. Beauty Salon Fascination in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14104168. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Fascination in Geleen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image