Beauty Salon Kallos

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Kallos in Hippolytushoef? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Kallos? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Kallos uit Hippolytushoef.

Adresgegevens:
Beauty Salon Kallos
Rozenstraat 2
1777XN Hippolytushoef

Eenmanszaak Beauty Salon Kallos is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOLLANDS KROON of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty Salon Kallos is opgericht in 20030101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Kallos bereiken op: 06-25212318. Beauty Salon Kallos in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37104797. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Kallos in Hippolytushoef.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image