Beauty Salon ‘Labella’

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon ‘Labella’ in Zeist? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon ‘Labella’? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon ‘Labella’ uit Zeist.

Adresgegevens:
Beauty Salon ‘Labella’
De Brink 42
3703AT Zeist

Eenmanszaak Beauty Salon ‘Labella’ is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZEIST of elders in de provincie Utrecht? Beauty Salon ‘Labella’ is opgericht in 19901201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon ‘Labella’ bereiken op: 030-6913156. Beauty Salon ‘Labella’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30098993. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon ‘Labella’ in Zeist.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image