Beauty Salon Refresh

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Refresh in Waalwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Refresh? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Refresh uit Waalwijk.

Adresgegevens:
Beauty Salon Refresh
Villa Dotterbloem 5
5146AA Waalwijk

Eenmanszaak Beauty Salon Refresh is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WAALWIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty Salon Refresh is opgericht in 20071001 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Refresh bereiken op: 06-14783832. Beauty Salon Refresh in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18090729. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Refresh in Waalwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image