Beauty salon the Rose

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty salon the Rose in Someren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty salon the Rose? Op Salons.nl lees je alles over Beauty salon the Rose uit Someren.

Adresgegevens:
Beauty salon the Rose
Acaciaweg 12
5711CM Someren

Eenmanszaak Beauty salon the Rose is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SOMEREN of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty salon the Rose is opgericht in 20060831 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty salon the Rose bereiken op: 06-42272446. Beauty salon the Rose in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17195137. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty salon the Rose in Someren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image