Beauty Salon Touche

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Touche in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Touche? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Touche uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Beauty Salon Touche
Schermerhornpark 144
3437PP Nieuwegein

Eenmanszaak Beauty Salon Touche is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Beauty Salon Touche is opgericht in 19990106 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Touche bereiken op: 030-6021345. Beauty Salon Touche in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30153727. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Touche in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image