Beauty Salon Trudy

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Trudy in Veenendaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Trudy? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Trudy uit Veenendaal.

Adresgegevens:
Beauty Salon Trudy
Dr. de Visserstraat 57
3904GE Veenendaal

Eenmanszaak Beauty Salon Trudy is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VEENENDAAL of elders in de provincie Utrecht? Beauty Salon Trudy is opgericht in 20010828 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Trudy bereiken op: 0318-542757. Beauty Salon Trudy in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30175441. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Trudy in Veenendaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image