Beauty & Skin Lalita

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Skin Lalita in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Skin Lalita? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Skin Lalita uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Beauty & Skin Lalita
Trezoriersdreef 39
2542KP ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Beauty & Skin Lalita is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty & Skin Lalita is opgericht in 20061013 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Skin Lalita bereiken op: 06-20854510. Beauty & Skin Lalita in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27292862. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Skin Lalita in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image