Beauty Studio Body Bronze

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Body Bronze in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Body Bronze? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Body Bronze uit Haarlem.

Adresgegevens:
Beauty Studio Body Bronze
Jan Luykenstraat 77
2026AD Haarlem

Eenmanszaak Beauty Studio Body Bronze is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty Studio Body Bronze is opgericht in 19880223 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Studio Body Bronze bereiken op: 023-5386155. Beauty Studio Body Bronze in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34065251. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Body Bronze in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image