Beauty Studio Cindy

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Cindy in Amersfoort? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Cindy? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Cindy uit Amersfoort.

Adresgegevens:
Beauty Studio Cindy
Kolibrievlinder 2
3822AP Amersfoort

Eenmanszaak Beauty Studio Cindy is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMERSFOORT of elders in de provincie Utrecht? Beauty Studio Cindy is opgericht in 20080415 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Beauty Studio Cindy bereiken op: 033-4556590. Beauty Studio Cindy in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32134342. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Cindy in Amersfoort.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image