Beauty Studio Flor de Piël

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Flor de Piël in Almere? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Flor de Piël? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Flor de Piël uit Almere.

Adresgegevens:
Beauty Studio Flor de Piël
Simon van Collemstraat 124
1325PR Almere

Eenmanszaak Beauty Studio Flor de Piël is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALMERE of elders in de provincie Flevoland? Beauty Studio Flor de Piël is opgericht in 20051103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Studio Flor de Piël bereiken op: 036-5318024. Beauty Studio Flor de Piël in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 39091968. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Flor de Piël in Almere.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image