Beauty Studio Francis

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Francis in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Francis? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Francis uit Assen.

Adresgegevens:
Beauty Studio Francis
Wagnerlaan 34
9402SH Assen

Eenmanszaak Beauty Studio Francis is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? Beauty Studio Francis is opgericht in 20050816 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Studio Francis bereiken op: 06-41855496. Beauty Studio Francis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04078558. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Francis in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image