Beauty Studio Marleen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Marleen in Haaksbergen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Marleen? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Marleen uit Haaksbergen.

Adresgegevens:
Beauty Studio Marleen
de Braak 6B
7481JG Haaksbergen

Eenmanszaak Beauty Studio Marleen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAAKSBERGEN of elders in de provincie Overijssel? Beauty Studio Marleen is opgericht in 20070822 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Studio Marleen bereiken op: 053-5743455. Beauty Studio Marleen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08163040. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Marleen in Haaksbergen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image