Beauty Studio Monique

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Monique in Dongen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Monique? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Monique uit Dongen.

Adresgegevens:
Beauty Studio Monique
Pattonstraat 8
5103SP Dongen

Eenmanszaak Beauty Studio Monique is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DONGEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty Studio Monique is opgericht in 20030131 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Studio Monique bereiken op: 0162-322657. Beauty Studio Monique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18069557. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Monique in Dongen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image