Beauty Studio Patricia Kaljouw

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Patricia Kaljouw in Zwijndrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Patricia Kaljouw? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Patricia Kaljouw uit Zwijndrecht.

Adresgegevens:
Beauty Studio Patricia Kaljouw
Kinkelenburg 5
3334EK Zwijndrecht

Eenmanszaak Beauty Studio Patricia Kaljouw is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZWIJNDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Studio Patricia Kaljouw is opgericht in 19920123 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Studio Patricia Kaljouw bereiken op: 078-6106225. Beauty Studio Patricia Kaljouw in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23068111. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Patricia Kaljouw in Zwijndrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image