Beauty Studio Puur

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Puur in Barneveld? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Puur? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Puur uit Barneveld.

Adresgegevens:
Beauty Studio Puur
Groen van Prinstererlaan 14
3771CD Barneveld

Eenmanszaak Beauty Studio Puur is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARNEVELD of elders in de provincie Gelderland? Beauty Studio Puur is opgericht in 20040830 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Studio Puur bereiken op: 06-51852734. Beauty Studio Puur in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08127462. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Puur in Barneveld.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image