Beauty Studio Sascha

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Studio Sascha in Meerkerk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Studio Sascha? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Studio Sascha uit Meerkerk.

Adresgegevens:
Beauty Studio Sascha
Kastanjehof 3
4231EC Meerkerk

Eenmanszaak Beauty Studio Sascha is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VIJFHEERENLANDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Studio Sascha is opgericht in 19910101 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Beauty Studio Sascha bereiken op: 0183-352935. Beauty Studio Sascha in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23065087. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Studio Sascha in Meerkerk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image