Beauty Therapie Imago

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Therapie Imago in Veghel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Therapie Imago? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Therapie Imago uit Veghel.

Adresgegevens:
Beauty Therapie Imago
Past. van Haarenstraat 47
5464VE Veghel

Eenmanszaak Beauty Therapie Imago is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEIERIJSTAD of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty Therapie Imago is opgericht in 20040415 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Therapie Imago bereiken op: 0413-368252. Beauty Therapie Imago in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17164902. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Therapie Imago in Veghel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image