Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe in Spier? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe uit Spier.

Adresgegevens:
Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe
Brinkkampen 2
9417TC Spier

Eenmanszaak Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTERVELD of elders in de provincie Drenthe? Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe is opgericht in 20180309 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe bereiken op: 06-53537090. Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71104496. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & WaxSalon Midden-Drenthe in Spier.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image