Beauty & Wellness Puur

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Wellness Puur in Kerkrade? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Wellness Puur? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Wellness Puur uit Kerkrade.

Adresgegevens:
Beauty & Wellness Puur
Onze Lieve Vrouwestraat 19
6461BM Kerkrade

Eenmanszaak Beauty & Wellness Puur is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KERKRADE of elders in de provincie Limburg? Beauty & Wellness Puur is opgericht in 20040107 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Wellness Puur bereiken op: 045-5353839. Beauty & Wellness Puur in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14079234. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Wellness Puur in Kerkrade.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image