Beautyboerderij Schipbeek

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautyboerderij Schipbeek in Laren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautyboerderij Schipbeek? Op Salons.nl lees je alles over Beautyboerderij Schipbeek uit Laren.

Adresgegevens:
Beautyboerderij Schipbeek
Broekdijk 25
7245RN Laren

Vennootschap onder firma (Vof.) Beautyboerderij Schipbeek is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LOCHEM of elders in de provincie Gelderland? Beautyboerderij Schipbeek is opgericht in 20070102 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beautyboerderij Schipbeek bereiken op: 0573-221910. Beautyboerderij Schipbeek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08154305. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautyboerderij Schipbeek in Laren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image