Beautycenter Balance

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautycenter Balance in Vriezenveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautycenter Balance? Op Salons.nl lees je alles over Beautycenter Balance uit Vriezenveen.

Adresgegevens:
Beautycenter Balance
Kanaalweg Noord 12
7671EA Vriezenveen

Eenmanszaak Beautycenter Balance is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TWENTERAND of elders in de provincie Overijssel? Beautycenter Balance is opgericht in 19950622 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beautycenter Balance bereiken op: 0546-561673. Beautycenter Balance in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06076824. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautycenter Balance in Vriezenveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image