Beautycenter Caro

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautycenter Caro in Alblasserdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautycenter Caro? Op Salons.nl lees je alles over Beautycenter Caro uit Alblasserdam.

Adresgegevens:
Beautycenter Caro
Van Eesterensingel 1
2951CG Alblasserdam

Eenmanszaak Beautycenter Caro is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALBLASSERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautycenter Caro is opgericht in 20050729 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautycenter Caro bereiken op: 078-6990908. Beautycenter Caro in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24381155. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautycenter Caro in Alblasserdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image