Beautycenter Frederiksoord

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautycenter Frederiksoord in Eesveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautycenter Frederiksoord? Op Salons.nl lees je alles over Beautycenter Frederiksoord uit Eesveen.

Adresgegevens:
Beautycenter Frederiksoord
Eesveenseweg 90
8347JG Eesveen

Eenmanszaak Beautycenter Frederiksoord is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STEENWIJKERLAND of elders in de provincie Overijssel? Beautycenter Frederiksoord is opgericht in 20040101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beautycenter Frederiksoord bereiken op: 0521-578238. Beautycenter Frederiksoord in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04073875. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautycenter Frederiksoord in Eesveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image