Beautycenter le Salon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautycenter le Salon in Meppel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautycenter le Salon? Op Salons.nl lees je alles over Beautycenter le Salon uit Meppel.

Adresgegevens:
Beautycenter le Salon
Oosterboerweg 8
7943KG Meppel

Eenmanszaak Beautycenter le Salon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEPPEL of elders in de provincie Drenthe? Beautycenter le Salon is opgericht in 19950102 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautycenter le Salon bereiken op: 0522-259088. Beautycenter le Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04047505. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautycenter le Salon in Meppel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image