Beautycenter Melissa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautycenter Melissa in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautycenter Melissa? Op Salons.nl lees je alles over Beautycenter Melissa uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Beautycenter Melissa
Beijerlandselaan 150A
3074EP Rotterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Beautycenter Melissa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautycenter Melissa is opgericht in 20080501 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beautycenter Melissa bereiken op: 06-43005200. Beautycenter Melissa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24435460. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautycenter Melissa in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image