Beautycenter Mirjam

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautycenter Mirjam in Enschede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautycenter Mirjam? Op Salons.nl lees je alles over Beautycenter Mirjam uit Enschede.

Adresgegevens:
Beautycenter Mirjam
Suze Robertsonlaan 10
7545RW Enschede

Eenmanszaak Beautycenter Mirjam is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ENSCHEDE of elders in de provincie Overijssel? Beautycenter Mirjam is opgericht in 19960101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beautycenter Mirjam bereiken op: 06-10524362. Beautycenter Mirjam in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06079775. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautycenter Mirjam in Enschede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image