Beautycentre La Bella

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautycentre La Bella in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautycentre La Bella? Op Salons.nl lees je alles over Beautycentre La Bella uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Beautycentre La Bella
Ganzerikplein 4A
3053EA Rotterdam

Eenmanszaak Beautycentre La Bella is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautycentre La Bella is opgericht in 20060116 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautycentre La Bella bereiken op: 010-4187297. Beautycentre La Bella in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24389191. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautycentre La Bella in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image