Beautycentrum Groenekan

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautycentrum Groenekan in Nederhorst den Berg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautycentrum Groenekan? Op Salons.nl lees je alles over Beautycentrum Groenekan uit Nederhorst den Berg.

Adresgegevens:
Beautycentrum Groenekan
Eilandseweg 32C185
1394JG Nederhorst den Berg

Eenmanszaak Beautycentrum Groenekan is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WIJDEMEREN of elders in de provincie Noord-Holland? Beautycentrum Groenekan is opgericht in 20010112 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautycentrum Groenekan bereiken op: 0346-210214. Beautycentrum Groenekan in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30154534. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautycentrum Groenekan in Nederhorst den Berg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image