Beautyfull People

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautyfull People in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautyfull People? Op Salons.nl lees je alles over Beautyfull People uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Beautyfull People
Offenbachstraat 10
2901JJ Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak Beautyfull People is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautyfull People is opgericht in 20040513 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautyfull People bereiken op: 06-22005656. Beautyfull People in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24362058. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautyfull People in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image