Beautyhouse Denise

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautyhouse Denise in Delft? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautyhouse Denise? Op Salons.nl lees je alles over Beautyhouse Denise uit Delft.

Adresgegevens:
Beautyhouse Denise
Latijns-Amerikalaan 15
2622BA Delft

Eenmanszaak Beautyhouse Denise is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DELFT of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautyhouse Denise is opgericht in 20000911 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautyhouse Denise bereiken op: 015-2626777. Beautyhouse Denise in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27192026. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautyhouse Denise in Delft.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image