Beautypoint Meeden

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautypoint Meeden in Meeden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautypoint Meeden? Op Salons.nl lees je alles over Beautypoint Meeden uit Meeden.

Adresgegevens:
Beautypoint Meeden
Hereweg 84
9651AL Meeden

Eenmanszaak Beautypoint Meeden is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDEN-GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Beautypoint Meeden is opgericht in 20180607 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautypoint Meeden bereiken op: 0598-352103. Beautypoint Meeden in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71828915. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautypoint Meeden in Meeden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image