Beautysalon Abricot

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Abricot in Dordrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Abricot? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Abricot uit Dordrecht.

Adresgegevens:
Beautysalon Abricot
Hugo de Grootlaan 61
3314AG Dordrecht

Eenmanszaak Beautysalon Abricot is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DORDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Abricot is opgericht in 19970904 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Abricot bereiken op: 078-6513112. Beautysalon Abricot in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23087633. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Abricot in Dordrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image