Beautysalon Angeli

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Angeli in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Angeli? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Angeli uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Beautysalon Angeli
Esperenkamp 2
5632PX Eindhoven

Eenmanszaak Beautysalon Angeli is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautysalon Angeli is opgericht in 20040202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Angeli bereiken op: 040-2419525. Beautysalon Angeli in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17162572. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Angeli in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image