Beautysalon Angelien

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Angelien in Duiven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Angelien? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Angelien uit Duiven.

Adresgegevens:
Beautysalon Angelien
Zwaanstraat 13
6921WK Duiven

Eenmanszaak Beautysalon Angelien is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DUIVEN of elders in de provincie Gelderland? Beautysalon Angelien is opgericht in 20010423 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Angelien bereiken op: 0316-265464. Beautysalon Angelien in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09120633. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Angelien in Duiven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image