Beautysalon Annette

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Annette in Meppel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Annette? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Annette uit Meppel.

Adresgegevens:
Beautysalon Annette
Laarwoud 23
7944RX Meppel

Eenmanszaak Beautysalon Annette is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEPPEL of elders in de provincie Drenthe? Beautysalon Annette is opgericht in 20010126 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Annette bereiken op: 0522-291107. Beautysalon Annette in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 05067479. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Annette in Meppel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image