Beautysalon Aphrodite

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Aphrodite in Eys? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Aphrodite? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Aphrodite uit Eys.

Adresgegevens:
Beautysalon Aphrodite
Lodewijk XIV straat 32
6287CK Eys

Eenmanszaak Beautysalon Aphrodite is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GULPEN-WITTEM of elders in de provincie Limburg? Beautysalon Aphrodite is opgericht in 20030417 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Aphrodite bereiken op: 06-53816172. Beautysalon Aphrodite in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14076752. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Aphrodite in Eys.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image