Beautysalon Bellissima

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Bellissima in Volendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Bellissima? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Bellissima uit Volendam.

Adresgegevens:
Beautysalon Bellissima
Boeijer 3
1132GN Volendam

Eenmanszaak Beautysalon Bellissima is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDAM-VOLENDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon Bellissima is opgericht in 20020429 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Bellissima bereiken op: 0299-361729. Beautysalon Bellissima in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37101629. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Bellissima in Volendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image