Beautysalon Bettina

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Bettina in Simpelveld? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Bettina? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Bettina uit Simpelveld.

Adresgegevens:
Beautysalon Bettina
Schiffelderstraat 14
6369TK Simpelveld

Eenmanszaak Beautysalon Bettina is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SIMPELVELD of elders in de provincie Limburg? Beautysalon Bettina is opgericht in 20070104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Bettina bereiken op: 045-5440390. Beautysalon Bettina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14092611. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Bettina in Simpelveld.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image