Beautysalon Brendy

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Brendy in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Brendy? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Brendy uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Beautysalon Brendy
Zevende Slagen 40
5233VC ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Beautysalon Brendy is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautysalon Brendy is opgericht in 20070815 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Brendy bereiken op: 06-53593798. Beautysalon Brendy in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17210245. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Brendy in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image