Beautysalon Brigitte

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Brigitte in Nieuwkoop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Brigitte? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Brigitte uit Nieuwkoop.

Adresgegevens:
Beautysalon Brigitte
Smidsvuur 8
2421MP Nieuwkoop

Eenmanszaak Beautysalon Brigitte is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWKOOP of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Brigitte is opgericht in 19981021 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Brigitte bereiken op: 0172-234353. Beautysalon Brigitte in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28080018. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Brigitte in Nieuwkoop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image