Beautysalon Buongiorno Bella

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Buongiorno Bella in Puttershoek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Buongiorno Bella? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Buongiorno Bella uit Puttershoek.

Adresgegevens:
Beautysalon Buongiorno Bella
Laan van Heemstede 8
3297AJ Puttershoek

Eenmanszaak Beautysalon Buongiorno Bella is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOEKSCHE WAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Buongiorno Bella is opgericht in 20050819 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Buongiorno Bella bereiken op: 078-6767272. Beautysalon Buongiorno Bella in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24381982. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Buongiorno Bella in Puttershoek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image