Beautysalon C’ est la Vie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon C’ est la Vie in Barendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon C’ est la Vie? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon C’ est la Vie uit Barendrecht.

Adresgegevens:
Beautysalon C’ est la Vie
Riederhagen 27
2993XE Barendrecht

Eenmanszaak Beautysalon C’ est la Vie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon C’ est la Vie is opgericht in 19970722 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon C’ est la Vie bereiken op: 06-51178037. Beautysalon C’ est la Vie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24276718. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon C’ est la Vie in Barendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image