Beautysalon Cameleon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Cameleon in Deurne? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Cameleon? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Cameleon uit Deurne.

Adresgegevens:
Beautysalon Cameleon
Kloosterstraat 56
5753GP Deurne

Eenmanszaak Beautysalon Cameleon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEURNE of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautysalon Cameleon is opgericht in 19980223 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Cameleon bereiken op: 0493-310175. Beautysalon Cameleon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17102377. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Cameleon in Deurne.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image