Beautysalon Caroline Spaas

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Caroline Spaas in Reeuwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Caroline Spaas? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Caroline Spaas uit Reeuwijk.

Adresgegevens:
Beautysalon Caroline Spaas
‘t Kerkestuk 71
2811BE Reeuwijk

Eenmanszaak Beautysalon Caroline Spaas is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BODEGRAVEN-REEUWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Caroline Spaas is opgericht in 20010901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Caroline Spaas bereiken op: 0182-393401. Beautysalon Caroline Spaas in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30175559. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Caroline Spaas in Reeuwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image