Beautysalon Carpe Diem

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Carpe Diem in Oss? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Carpe Diem? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Carpe Diem uit Oss.

Adresgegevens:
Beautysalon Carpe Diem
Julianalaan 134
5342GV Oss

Eenmanszaak Beautysalon Carpe Diem is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OSS of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautysalon Carpe Diem is opgericht in 20040705 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Carpe Diem bereiken op: 0412-618450. Beautysalon Carpe Diem in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17167318. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Carpe Diem in Oss.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image