Beautysalon Charon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Charon in Vogelwaarde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Charon? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Charon uit Vogelwaarde.

Adresgegevens:
Beautysalon Charon
Rapenburg 73
4581AB Vogelwaarde

Eenmanszaak Beautysalon Charon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HULST of elders in de provincie Zeeland? Beautysalon Charon is opgericht in 19870506 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Charon bereiken op: 0114-671567. Beautysalon Charon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 21013518. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Charon in Vogelwaarde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image